Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η Liverpool θέλει 30 εκ. λίρες για την χορηγία στην φανέλα της

H Liverpool επιδιώκει να κλείσει μια  συμφωνία ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου για τον χορηγό στην εμφάνιση.



Η ισχύουσα συμφωνία με την Standard Chartered, τράπεζα με έδρα το Λονδίνο, αποφέρει 20 εκατομμύρια λίρες το χρόνο στην ομάδα, αλλά φαίνεται πως οι κόκκινοι θέλουν περισσότερα.


Στην Liverpool ευελπιστούν για μια νέα συμφωνία που θα τους αποφέρει 30 εκατομμύρια το χρόνο, ποσό που θα είναι το δεύτερο υψηλότερο στην Premier League, αφού θα πιάσει την Arsenal που παίρνει το ίδιο ποσό από την Emirates και θα έχει από πάνω μόνο την Manchester United που η συμφωνία της με την Chevrolet της αποφέρει 47 εκατομμύρια το χρόνο.
Η Chelsea αναμένεται να είναι τρίτη στην σχετική κατάταξη καθώς αναμένεται να εισπράξει 25 εκατομμύρια ανά έτος με την νέα συμφωνία με την Turkish Airlines.

H Standard Chartered έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνεχίσει την συνεργασία με την Liverpool αλλά είναι αμφίβολο αν θα προσφέρει τόσα όσα χρειάζεται για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των κόκκινων, με τους τελευταίους να ρίχνουν διερευνητικές επαφές και αλλού συμπεριλαμβανομένης της ιαπωνικής Nomura Holdings που επίσης, δραστηριοποιείται στον οικονομικό τομέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου